Privacy Statement

Wie zijn wij?

Mijn Zonneveld heeft als kernactiviteit het installeren van zonnepanelen met daarbij het uitbrengen van een zo goed mogelijk advies omtrent het installeren van deze zonnepanelen voor onze klanten. Dit doen wij veelal bij agrarische bedrijven en het middel, klein en groot bedrijf met als fundament voor deze zonnestroomsystemen de Subsidie Duurzame Energie.

Contactgegevens:

Waarom dit statement?

Wij zijn ervoor verantwoordelijk om persoonsgegevens van u zo goed mogelijk te beschermen. Wij moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. Wij willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die wij verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie wij gegevens delen en welke rechten iemand heeft ten aanzien van zijn eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren wij u hierover. Heeft u na het lezen van dit document nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Soort gegevens

Wij verwerken (mogelijk de volgende persoonsgegevens.

  • Voor- en/of achternaam. (via contact formulieren, offerte aanvraag formulieren)
  • Emailadres, telefoonnummer, blog of website URL. (via contact formulieren, offerte aanvraag formulieren)
  • Website doelgroep informatie, blog of website URL, voorkeuren. (via offerte aanvraag formulieren)
  • Bedrijfsnaam, functietitel.(offerte aanvraag formulieren)

Doelen van de verwerking van gegevens

Wij verwerken (mogelijk de volgende persoonsgegevens.

  • Om in contact met je te komen indien dit nodig is naar aanleiding van een ingevuld contactformulier.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en/of mailings waarvoor je je hebt aangemeld te verzenden.

Opslag en bewaartermijn van persoonsgegevens

Wij bewaren persoonsgegevens alleen zolang en voor zover wij deze nodig hebben. Gegevens die wij noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren wij in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst. Als onze relatie of overeenkomst eindigt dan zullen wij de desbetreffende persoonsgegevens vernietigen.

U heeft specifieke rechten ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Of wij uw persoonsgegevens verwerken;
  • De manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken;
  • Inzage in de persoonsgegevens die wij van u verwerken;
  • Bezwaren tegen het verwerken van uw persoonsgegevens;
  • Aanpassing van uw persoonsgegevens als deze (mogelijk) onjuist zijn verwerkt;
  • Verwijdering (wissen) van uw persoonsgegevens;
  • Bezwaren tegen het verwerken van uw persoonsgegevens;
  • Overdracht van uw persoonsgegevens aan uzelf;
  • Vragen over de inhoud van dit Privacy statement.

Let op: Het kan zijn dat wij niet in alle gevallen tegemoet kunnen komen aan een verzoek. Als dit het geval is zullen wij u dit gemotiveerd laten weten.

Beveiliging van gegevens

Wij hebben adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beveiligen.

Verstrekken van gegevens aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet zomaar aan anderen. Dat mogen wij wel doen als u ons daarvoor toestemming hebt gegeven. Externen partijen die de persoonsgegevens onder onze verantwoordelijkheid verwerken, doen dit uitsluitend voor doelen en onder voorwaarden die wij met hen hebben afgesproken.

Wijzigingen Privacy statement

Het kan voorkomen dat wij dit Privacy statement in de toekomst wijzigen. Op onze website vindt u steeds het meest actuele statement.

Klachtrecht

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken of omgaan met uw rechten als klant? Neem dan in ieder geval contact op met ons op.

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Cookie statement